4mrt/12Off

Spring Morning Demo

In de lente van 2011 heb ik een klein nummer geschreven genaamd Spring Morning (Lente Ochtend). Het was op een mooie zonnige dag, een van de eerste dagen van het jaar waarop de zon voldoende kracht had om het buiten lekker warm te maken. Na een wandeling ontdekte ik de melodie van dit nummer toen ik op de piano aan het spelen was.

Ik heb dit nummer eind 2011 verder uitgewerkt en opgenomen in Logic Pro 9 gebruik maken van een keyboard en software instrumenten.

Hier is de demo versie:

[kkratings]

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Ik ben op dit moment bezig om dit nummer opnieuw op te nemen, maar nu gebruik maken van mijn eigen piano en door het wat dynamischer maken van de melodie en begeleidingspartij. Zodra ik die versie af heb, zal ik deze op de site zetten.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  • Print

Tags: , , , ,