6mrt/12Off

Chéad Demo

Chéad is het allereerste nummer waarvoor ik bewust ben gaan zitten om het te schrijven. Ik had nog geen enkele melodie in mijn hoofd toen ik er aan begon. Vandaar ook de titel van het nummer. Chéad is Iers voor ‘Eerste’. Daarnaast is het ook de bedoeling dat ik in dit nummer voor het eerst een partij ingespeeld door een andere muzikant ga gebruiken: mijn jongere broer Wilfred speelt voortreffelijk cornet (een kleinere trompet) en zal de trompet partij gaan inspelen.

Hier is de demo versie waarin alleen nog gebruik wordt gemaakt van software instrumenten:

[kkratings]

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Ik had eigenlijk al een nieuwe versie van dit nummer klaar willen hebben met mijn eigen piano en de trompet partij van mijn broer er in, maar door een klein ongelukje waarbij mijn arm uit de kom is geschoten moet ik even uitstellen. Ik hoop dat je in de tussentijd kunt genieten van de demo versie. Ik hoor graag wat je er van vindt.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  • Print

Tags: , , , ,