7mrt/12Off

Why Do I Love You So Much? Demo

Dit was het eerste nummer waarbij ik tijdens het ontdekken van de melodie ook direct een stukje tekst in mijn hoofd had. In het refrein hoorde ik duidelijk de tekst “Why do I love you so much? Is it the way of your touch?” Vandaar de titel. Helaas ben ik niet zo goed in het schrijven van teksten, dus meer dan deze twee regels zijn er nog niet en ook twijfel ik een beetje over de tweede regel. Wel is het voor mij duidelijk dat het in dit nummer niet gaat om de negatieve kant van de vraag waarom ik zoveel van iemand hou, maar juist om de positieve kant er van. Ik heb het nummer in september 2011 geschreven.

Hier is de demo versie waarin alleen nog gebruik wordt gemaakt van software instrumenten:

[kkratings]

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  • Print

Tags: , , ,