9mrt/12Off

Spring Morning herzien en met Bladmuziek

Een paar weken voordat mijn arm uit de kom schoot, heb ik een vernieuwde versie van het liedje “Spring Morning” opgenomen. Voor deze versie heb ik de piano partij op mijn eigen piano ingespeeld en live opgenomen. Ook heb ik het nummer uitgebreid met een rustiger intro en een uitgebreidere intermezzo op de gitaar. Verder heb ik van dit nummer de bladmuziek uitgewerkt, welke je naast de nieuwe MP3 versie nu ook kunt downloaden.

Hier is de vernieuwde versie met een live opname van mijn piano:

[kkratings]

Je kunt ook de bladmuziek van dit nummer downloaden:

Met het downloaden van dit nummer en/of de bladmuziek ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Ik hoor heel graag wat je van deze versie vindt. De oude versie vind je hier.

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
 • Print

Tags: , , , ,

2 Responses to “Spring Morning herzien en met Bladmuziek”

 1. ScottC says:

  Really really lovely Mark. Well done.