13mrt/12Off

Hope in the Shadow Demo

Doordat mijn rechterarm een aantal weken in een mitella heeft gezeten, heb ik zo goed als geen piano kunnen spelen. Wel heb ik een poging gedaan om met alleen links een nieuwe baspartij op te zetten welke ik dan later als basis voor een nieuw liedje wou gebruiken. De afgelopen dagen heb ik deze baspartij inderdaad uitgewerkt tot een nieuw liedje, genaamd “Hope in the Shadow” (Hoop in de Schaduw).

Mijn gevoel bij het schrijven van dit liedje past goed bij mijn gevoel van de afgelopen weken. Ik voelde me erg beperkt door het niet kunnen gebruiken van mijn rechterarm, maar ik wist ook dat het tijdelijk zou zijn. Het opzetten van die baspartij gaf mij hoop en het inzicht dat over een paar weer verder zo kunnen gaan met het schrijven van liedjes. En dat is dus gelukt.

Ik zou graag horen wat je van dit liedje vindt.

Hier is de demo versie van Hope in the Shadow:

[kkratings]

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
 • Print

Tags: , , , ,

5 Responses to “Hope in the Shadow Demo”

 1. toni says:

  Hope in the shadow is prachtig … heel sfeervol en uitnodigend … het deuntje vraagt naar ‘nog’!
  Toni

 2. toni says:

  Als iets naar ‘nog’ vraagt, is dat altijd goed want je wil meer van dat …
  in dit liedje vond ik het jammer dat er na het einde niets meer kwam!!!
  t

 3. Frances Black says:

  Beautiful Mark 🙂