25mrt/12Off

Frozen Sun

Frozen Sun Ik heb eindelijk een demo kunnen maken van het liedje “Frozen Sun”. Ik heb dit liedje al enige weken geleden geschreven maar doordat ik mijn arm uit de kom had kon ik hier nog geen demo van maken. Ook kwam er nog een ander liedje (“Hope in the Shadow“) tussendoor.

“Frozen Sun” is geschreven in een periode waarin het erg koud was buiten maar ook heel erg zonnig. Toen ik een wandeling buiten maakte en het begon ook nog te waaien, vond ik het zo koud dat ik dacht dat zelfs de zon wel eens zou kunnen bevriezen (niet serieus natuurlijk). En een bevroren zon (“Frozen Sun” in het engels) vond ik wel een goede titel voor het liedje waar ik op dat moment mee bezig was.

Ik hoor graag wat je van dit liedje vindt.

Hier is de demo versie van Frozen Sun:

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
 • Print

Tags: , , ,

4 Responses to “Frozen Sun”

 1. Christel says:

  Ik heb hem op replay gezet.

 2. ScottC says:

  I love the song. Great work, Mark.

 3. Christel says:

  Frozen Sun

  Aarzelend breekt
  zij haar ijzig pantser
  en laat haar stralen neer

  Parels in glijvlucht
  haar warme twinkeling
  in ontluikende kracht