3apr/12Off

Unexpected Demo

Deze keer een liedje waarvan de melodie zeer onverwachts (vandaar de titel “Unexpected”) kwam opzetten. Ik was gewoon wat piano aan het spelen en was eigenlijk niet van plan een liedje te gaan schrijven en in eens speelde ik de basismelodie van dit liedje. Toen moest ik dat natuurlijk verder uitwerken. Het heeft wel een tijdje geduurd voordat ik de demo kon afmaken. Nu wil ik deze graag aan jou laten horen. Laat mij eens weten wat je er van vindt door bijvoorbeeld een opmerking bij dit bericht te plaatsen.

Hier is de demo versie van Unexpected:

[kkratings]

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
 • Print

Tags: , , , , ,

One Response to “Unexpected Demo”

 1. Lisette says:

  Hoi Mark,

  Wat een mooie gevoelige melodie.

  Groetjes Lisette