11apr/12Off

My Gentle Love Demo

My Gentle Love Ik heb dit liedje geschreven voor en over mijn grote liefde, waarmee ik sinds afgelopen weekend acht jaar ben getrouwd. Mijn grote liefde is rustig, aardig, zorgzaam en gevoelig en heeft mij altijd gesteund, ook in slechtere tijden. Ik heb geprobeerd mijn gevoel weer te geven in dit liedje genaamd “My Gentle Love”.

Hier is de demo versie van My Gentle Love:

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
 • Print

Tags: , , ,

2 Responses to “My Gentle Love Demo”

 1. Christel says:

  Een van je mooiere nummers, komt in mijn top 3 van jouw liedjes.

 2. Frances Black says:

  Well done Mark,you have a very special gift,your music is from the heart and soul.

  Keep up the great work,

  Frances xx