3mei/12Off

Red Moon Demo

Dit liedje had ik al geruime tijd op de plank liggen. Telkens als ik er naar luisterde had ik het gevoel dat er iets niet helemaal goed zat. Uiteindelijk bleek de oplossing heel simpel, maar zoals zo vaak zijn het juist de simpele oplossingen die moeilijk te vinden zijn. Na het aanpassen van het tempo en het verwijderen van een noot is het eindelijk zoals ik wil. De titel heeft deze keer geen speciale betekenis, dit was gewoon het eerste dat in me opkwam bij dit liedje. Ik hoor graag wat je er van vindt.

Hier is de demo versie van Red Moon:

[kkratings]

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  • Print

Tags: , , , , ,