19mei/12Off

The River Flows Demo

Bij het schrijven van dit liedje wou ik eens een lekker sloom liedje maken. Volgens mij is dat wel gelukt. Het liedje heeft volgens mij een lekkere “flow” (vandaar de titel). Het heeft me alleen heel veel tijd gekost om te besluiten welk instrument ik wou gebruiken als hoofd instrument in het tweede deel van het liedje. Na verschillende experimenten heb ik besloten te gaan voor de Engelse Hoorn. Deze heeft van zichzelf al een lekker loom geluid. Ik hoop dat je het liedje mooi vindt. Laat dat eens weten via een opmerking (comment) bij dit bericht.

Hier is de demo versie van The River Flows:

[kkratings]

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  • Print

Tags: , , , , , ,