21jun/12Off

Summer Sun Demo

Vandaag is the officiële start van de zomer en is het de langste dag van het jaar. Maar het lijkt nog niet echt zomer te willen worden hier in Nederland. Het is erg bewolkt en er is grote kans op regen. En dat na een lente die meer op de herfst leek. Ik hoop dat mijn nieuwe demo je een beetje het gevoel van een zomerse zon (Summer Sun) geeft en laten we hopen dat we de echte zon deze zomer heel vaak mogen zien. In dit liedje heb ik voor het eerst geëxperimenteerd met een harmonie in de melodie lijn. Ik hoop dat je het mooi vindt.

Hier is de demo versie van Summer Sun:

[kkratings]

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  • Print

Tags: , , , , ,