4aug/12Off

Chéad Remix met Wilfred van Setten

Chéad Mijn jongere broer Wilfred speelt al jaren trompet en cornet (een kleinere trompet) in verschillende drumbands. I heb hem daarom natuurlijk ook gevraagd om de trompetlijn van mijn eerste liedje Chéad te komen inspelen. We zijn daar afgelopen donderdag uiteindelijk aan toegekomen. Ik heb zojuist de remix van het liedje afgerond met daarin zijn trompetpartij en enkele andere aanpassingen.Laat eens weten wat je vindt van deze remix door een opmerking achter te laten onderaan dit bericht.

Hier is de remix versie van Chéad:

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
 • Print

Tags: , , , , ,

One Response to “Chéad Remix met Wilfred van Setten”

 1. cobi says:

  Heel mooi, Wilfred spelt met veel gevoel, heel mooi. liefs Cobi