10sep/12Off

Those Who’ve Gone Before

Those Who've Gone Before Een paar weken geleden woonde ik de uitvaart bij van mijn buurvrouw’s moeder. Dit herinnerde mij aan de uitvaart van mij eigen moeder, die twee jaar geleden overleed op de te jonge leeftijd van 56, en ook aan de uitvaart van mijn tante vorig jaar (zij was in de 90). Ondanks het feit dat ik hier verdrietig van werd, realiseerde ik me ook dat al diegene die zijn overleden familie hebben achtergelaten die van hen hielden en waarvan zij hielden. En dat, zonder hen die zijn overleden, wij hier nu niet zouden zijn en dat we geen verwanten zouden hebben waar we van houden en waar we om geven. En dit geldt voor een ieder van ons.

Met die gedachte en in die gemoedstoestand heb ik dit liedje geschreven getiteld “Those Who’ve Gone Before” (Zij Die Ons Voor Gingen): een eerbetoon aan een ieder die is overleden en zonder wie wij er niet zouden zijn geweest.

Hier is de demo versie van het liedje Those Who’ve Gone Before:

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
 • Print

Tags: , , , , , ,

One Response to “Those Who’ve Gone Before”

 1. cobi says:

  mooi begin, midden stuk duurde net iets te lang, mijn gedachten dwaalden af, einde vond ik werkelijk prachtig. Misschien bevooroordeeld, omdat ik Ria’s favoriete Ave Maria hierin hoorde. Liefs Cobi