2nov/12Off

The Other Side

The Other Side Ik heb dit liedje enige tijd geleden geschreven naar aanleiding van het zien van een hevige discussie op TV. Ik weet niet eens meer waar het over ging, maar wat mij erg opviel was de vasthoudendheid in meningen van de deelnemers en het onvermogen om ook maar eens te proberen het onderwerp vanuit een ander gezichtspunt te bekijken. Volgens mij is het juist verstandig om een onderwerp ook eens van een andere kant (the other side) te bekijken. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten of juist je bestaande mening bevestigen en je dan betere argumenten te geven om die mening te onderbouwen.

Hier is de demo versie van het liedje The Other Side:

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  • Print

Tags: , , , , ,