10apr/13Off

Lege Dagen

Empty Days Zoals sommige van jullie weten, heb ik de ziekte van Crohn en deze is nog steeds niet onder controle. Ik heb al verschillende soorten medicijnen geprobeerd. Of ze helpen niet of er zijn vervelende bijwerkingen. Vooral op dagen waarop ik veel last heb van de ziekte voel ik me depressief. Zulke dagen voelen vaak aan als verloren lege dagen omdat ik dan niets kan doen doordat ik me zo ziek voel, het koud heb en zeer moe ben. Toen ik dit liedje schreef moest ik denken aan dergelijke dagen. Vandaar de titel Empty Days (Lege Dagen). Ik hoop dat je het mooi vindt.

29 april 2013: Ik heb een nieuwe versie van het liedje online gezet. Het liedje blijft hetzelfde, ik gebruik alleen een andere viool (welke volgens mij natuurlijker klinkt), een iets andere piano en iets andere mix.

Hier is de demo versie van het liedje Empty Days:

 

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
 • Print

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Lege Dagen”

 1. frances says:

  Hi Mark,
  I have put your song up on my fave book page,its absolutely beautiful… well done,I love it.It is really moving and inspiring.

  Fantastic!!!

  • Mark says:

   So glad you like it. It’s my own favourite right now as well. But notice that i just uploaded a new version of this song with a new violin, a slightly different piano and mix. Hope you like that one as well.