21mei/13Off

Time To Say Goodbye

Time To Say Goodbye Toen ik aan dit liedje begon had ik alleen een klein stukje van melodie. Ik was eigenlijk van plan om er een versie van te maken met alleen een piano. Maar tijdens het schrijven en arrangeren vond ik dat de piano het liedje niet de juiste sfeer gaf. Daarom ben ik gaan experimenteren met andere instrumenten, uiteindelijk komende tot een combinatie van de engelse hoorn, viool, cello en fluit.

Ik had deze keer ook geen titel voor het liedje tot op het laatste moment. Ik heb verschillende titels geprobeerd, maar “Time To Say Goodbye” (Tijd om afscheid te nemen) paste het beste bij dit liedje.

Hier is de demo versie van het liedje Time To Say Goodbye:

 

Met het downloaden van dit nummer ga je akkoord met de copyright beperkingen van deze site.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  • Print

Tags: , , , , ,