25jul/13Off

Fighting Shadows Demo CD Details

Mijn 2de demo CD “Fighting Shadows” bestaat uit twaalf tracks. Elf tracks zijn door mij zelf geschreven en het twaalfde liedje is “Bruach Na Carraige Baine”, een traditioneel Iers lied dat ik heb bewerkt.

Dit is de volledige track lijst:
1. Fighting Shadows
2. Empty Days
3. When The Sun Goes Down
4. When Dreams Fall Apart
5. In Search Of Meaning
6. Leaving To Return
7. When Angels Sleep
8. Morning Light
9. Going Out
10. Feeling Lost
11. Bruach Na Carraige Baine
12. Time To Say Goodbye

Van een aantal van deze liedjes is al een versie beschikbaar op mijn site (deze hebben hierboven een link), maar de versies op de CD zijn wel nieuwe mixen. Ik ben nog aan het kijken of en hoe ik deze demo CD eventueel beschikbaar kan maken. De huidige set van CD’s die ik heb gemaakt zijn met name bedoeld voor vrienden, familie en mensen die mij verder zouden kunnen helpen met mijn muziek.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  • Print

Tags: , ,