27mrt/14Off

Nieuwe Demo CD “What Tomorrow Brings”

What Tomorrow Brings Mijn nieuwe demo CD is bijna af. Ik moet alles nog eenmaal controleren en dan de CDs branden en de CD hoesjes printen. De titel van de CD is “What Tomorrow Brings” (wat morgen brengt). Het bevat twaalf nieuwe originele liedjes, allen door mij zelf geschreven. Zodra de CD af is, zal ik regelmatig een liedje er van op deze site zetten.Dit zijn de liedjes die op de CD staan:
1. An Evening In The Snow
2. The War Is Over
3. Beautiful With You
4. To The Moon
5. The Night You Said Goodbye
6. What Tomorrow Brings
7. Going Home
8. Thoughts
9. Her Majesty
10. The Yellow Bush / The Black Sisters
11. I Miss You Still
12. Vespertine

What Tomorrow Brings Cover

De voorkant van de “What Tomorrow Brings” Demo CD

De foto komt van Flickr en heeft een Creative Commons Licentie welke commercieel gebruik, aanpassing en verandering toestaat. De foto is gemaakt door Jan Pražák, http://flickr.com/photo.gne?id=5783321374

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  • Print

Tags: